Herinneringen sparen als gezin is zo waardevol. Tijdens een familyshoot vind ik het dan ook heel belangrijk om jullie vast te leggen zoals jullie echt zijn. De spontane, maar vooral pure momenten. Gevuld met een heleboel kusjes, knuffels en gelach. 
De meeste familyshoots vinden buiten in de natuur plaats, maar een huiselijke setting waarbij we jullie dagelijkse gezinsmomenten gaan vastleggen is ook heel mooi! 
Tijdens een familyshoot volg ik graag de weg van de kindjes, zodat zij op hun gemak zijn. Dan komen die mooie foto's vanzelf! 

Lots of love

familyshoot

De liefde is te mooi om niet te vieren, dus dat is iets waar ik graag een handje bij help. 
Want hoe mooi is het om, naast een telefoon gevuld met selfies, échte foto's met je lover te hebben waar je de liefde van af voelt spatten en waar jullie op je mooist op staan. 
We zoeken een mooi plekje buiten op, waar we lekker kunnen wandelen en ondertussen mooie beelden kunnen maken! 
 

To the moon
 and back

Coupleshoot

Love of my life

Weddings

De dag waarop je 'ja' zegt tegen de liefde van je leven. Die dag leg ik heel graag voor jullie vast. Met oog voor detail en emotie vang ik niet alleen jullie liefde, maar ook die van jullie dierbaren die aanwezig zijn.  

Pregnancyshoot

How love grows

Een nieuw leven dat in je buik groeit, elke dag een stukje dichter bij je kindje. Het is zo'n waardevolle herinnering voor later om deze periode vast te laten leggen. 
Een zwangerschapsshoot vindt meestal in het derde trimester van de zwangerschap plaats, maar met een kleinere baby-belly ook zeker heel mooi! 

Selflove

Boudoirshoot

Zelfliefde is denk ik één van de meest waardevolle dingen die je aan jezelf kunt geven. Ik help daar graag aan mee door je te laten zien hoe mooi je bent. 
Of dit nou door middel van een portretshoot is of dat we iets intiemer gaan met een boudoirshoot, het belangrijkste is dat jij je op je mooist voelt.